Contingut patrocinat
Especials 20/01/2024

HM Nou Delfos, de clínica a hospital de referència a Barcelona

És el setè hospital privat del rànquing Merco de reputació sanitària

Redacció
3 min
Quiròfan de la clínica HM Nou Delfos.

Ascendir en un any quinze posicions a la classificació de reputació sanitària més important de l'Estat és la carta de presentació més gran que consolida l'Hospital HM Nou Delfos com a centre hospitalari de referència a Barcelona després que HMHospitales hagi culminat la transformació de l’antiga Clínica Delfos, la qual va integrar a la seva estructura l’any 2018. Sis anys després, ocupa el setè lloc dels hospitals privats de la capital catalana i vint-i-dosè a nivell espanyol del rànquing ‘Monitor de Reputación Sanitaria’ elaborat per Merco.

HMHospitales ha dut a terme una inversió de 30 milions d’euros, mitjançant la qual ha renovat les instal·lacions, incorporat equips professionals altament especialitzats, adquirit tecnologia de darrera generació, creat tres centres integrals especialitzats en Oncologia (HM CIOCC Barcelona), malalties Cardiovasculars (HM CIEC Barcelona) i Neurociències (HM CINAC Barcelona), posat en marxa nous Serveis i Unitats i tot amb l’objectiu d’oferir al pacient una atenció personalitzada, integral i multidisciplinària amb la màxima seguretat i comoditat per a ell.

Al marge dels tres centres integrals esmentats, la renovació i modernització de les Urgències ha estat una de les actuacions més rellevants, ja que ha implicat també l’actualització de part de la façana per facilitar l’accés dels pacients. Aquesta renovació es va dur a terme durant la pandèmia causada per la COVID-19, la qual cosa va comportar que es dissenyessin uns circuits específics els quals es mantenen actualment per atendre els pacients durant les 24 h en funció de la seva malaltia i de la gravetat que presenten. Aquest espai disposa d'un equipament tecnològic punter que afavoreix l’obtenció de diagnòstics de manera ràpida i precisa i l’immediat inici dels tractaments.

L'UCI és un altre espai destacat del complex hospitalari, la qual es compon de 12 boxs individuals amb pressió negativa, amplis i funcionals i que compten amb innovadora tecnologia sanitària que permet monitorar el pacient i fer un seguiment exhaustiu de la seva evolució.

Control d'Infermeres d'Urgències de l'Hospital HM Nou Delfos.

Destacada dotació tecnològica

L’equipament tecnològic és un camp especialment important per a HM Hospitales. Així, compta amb un Bloc Quirúrgic dotat d’innovadora tecnologia que afavoreix les decisions de l’equip quirúrgic ‘in situ’ i en el qual destaca el quiròfan integrat en Neurociències, primer de la sanitat catalana privada dedicat a la Neurocirurgia i autèntica joia de la corona del centre sanitari.

Els pacients d’HM Nou Delfos també tenen accés a la teràpia d’ultrasons d’alta intensitat (HIFU) per tractar la malaltia de Parkinson i el tremolor essencial o al làser UrgoTouch®, el qual permet reduir la inflamació de les cicatrius postquirúrgiques fins a un 53%.

La recerca esdevé també un àmbit rellevant per a HM Hospitales. Per això, amb l’objectiu de fomentar la investigació i la posada en marxa d’estudis clínics que permetin oferir als pacients nous tractaments, ha creat el Departament d’Investigació i la Unitat d’Assaigs Clínics en Fase I START-HM CIOCC.

L'HM Nou Delfos.

HM Nou Delfos és actualment un complex hospitalari de màxim nivell a l’abast de tots els barcelonins i, especialment, d’aquells que requereixen tractaments altament especialitzats i volen gaudir d’una elevada qualitat assistencial.

A més a més, el fet de formar part del Grup HM Hospitales permet a HM Nou Delfos formar part d’una xarxa assistencial de 49 centres (21 hospitals, 3 centres integrals d'alta especialització en Oncologia, Cardiologia i Neurociències, 3 centres especialitzats en Medicina de la Reproducció, Salut Ocular i Salut Bucodental i 22 policlíniques) que treballen coordinadament per oferir una gestió integral de les necessitats i requeriments dels seus pacients.

Més info en aquest enllaç.

stats