Contingut patrocinat

El clima de Cunit permet gaudir del sol gairebé 300 dies a l’any

Cunit compta amb més de 2,5 quilòmetres de litoral per a gaudir platges de primera qualitat amb tots els serveis

Ara
2 min
Cunit compta amb més de 2,5 quilòmetres de litoral per a gaudir platges de primera qualitat amb tots els serveis.

CunitBanyat pel Mediterrani, Cunit compta amb més de 2,5 quilòmetres de litoral per a gaudir platges de primera qualitat amb tots els serveis. El seu clima permet gaudir de sol gairebé 300 dies a l’any. Però el litoral no és només per gaudir-ne durant la temporada de bany. Durant tot l’any les platges són un espai obert per viure moments de passejada i calma. Gaudireu d’unes platges sense massificació i amb espais per a tothom. Les característiques de les aigües tranquil·les, temperades i poc profundes són ideals per a tota la família, especialment per als infants.

Durant la temporada de bany, les platges de Cunit disposen d’un servei de salvament i socorrisme, dutxes, rentapeus, lavabos i fonts d’aigua potable. També compten amb serveis complementaris com pistes esportives, zones de jocs infantils i guinguetes.

Platges accessibles

A Cunit volem que tots els banyistes tinguin accés a la platja amb instal·lacions per a persones amb mobilitat reduïda.

Vida

Durant tot l’any ens agrada celebrar la vida de diferents formes: festes majors, esdeveniments esportius, culturals, musicals, enogastronòmics…, que fan que les nostres places i carrers s’omplin de vida. Us convidem a gaudir dels moments en què Cunit és més viu.

Festa Major d’Estiu de Sant Cristòfol

El segon cap de setmana de juliol, Cunit s’engalana per celebrar la Festa Major en honor del seu patró: Sant Cristòfol. És a peu de carrer on es gaudeix millor de la festivitat combinant la cultura popular catalana amb activitats per a tots els públics.

Són moltes les opcions durant aquests dies, però destaquen dos grans esdeveniments: el correfoc, on els diables i les bèsties de foc, representades pel Drac i la Draga, omplen el carrer d’espurnes i balls i, tot seguit, el magnífic castell de focs que il·lumina el cel de mil colors. Tot això, combinat amb balls populars, esdeveniments culturals, concerts a la plaça i la tradicional benedicció de vehicles.

stats