Ànimes Barcelona 2024, un punt de trobada per promoure el talent i el lideratge femení

La Llotja de Mar acollirà el primer esdeveniment d'Ànimes de Barcelona, que reunirà dones líders de tots els sectors amb l'objectiu de teixir xarxes i generar negoci entre elles

El grup de 10 dones professionals, potents i líders en els seus sectors, que formen part d'Ànimes Barcelona.
Redacció
08/10/2024
2 min

Ànimes Barcelona és una trobada única i amb un format innovador, impulsat per un grup de 10 dones referents i líders en els seus sectors, les quals treballen amb un objectiu en comú: crear una xarxa transversal i col·laborativa entre dones professionals i empresàries, compromeses amb el talent i el lideratge femení. L'esdeveniment, que se celebrarà a la Llotja de Mar el pròxim dijous 10 d'octubre a les 13 h, pretén reunir dones referents de diferents àmbits de la societat, l'empresa i la cultura que comparteixin la seva trajectòria i puguin ajudar a fer que el networking sigui actiu. Tot això, amb la finalitat de teixir xarxes i maximitzar els seus contactes.

El motor d'Ànimes Barcelona

El grup d'Ànimes Barcelona està integrat per 10 dones professionals que venen d'àmbits molt diversos, com la ciència, la política, la cultura, les finances o la tecnologia. Totes elles (Mar Alarcón, Àngels Chacón, Maria Teixidor, Olga Reixach, Emma Gumbert, Mònica Melero, Joana Ortega, Patrícia Rodríguez, Erika Torregrossa i Meritxell Bautista), aportaran visions diferents que enriquiran l'esdeveniment. Les impulsores d'Ànimes Barcelona expliquen a l'ARA que, encara que el perfil professional de totes és molt divers, les uneix un objectiu comú: "crear espai de xarxa i negoci que s'obri a escala internacional".

Espai de visibilitat i oportunitats

Ànimes Barcelona busca crear un espai de networking efectiu i donar la benvinguda a dones que han arribat recentment a la ciutat amb l'objectiu de "connectar amb elles i, després, connectar-les amb la societat", detallen les Ànimes. El format de l'acte serà dinàmic, amb xerrades breus de només 10 minuts que fomentaran el debat i, sobretot, incentivaran la interacció de les convidades.

Amb la intenció de fomentar connexions reals, l'esdeveniment s'inspira en casos d'èxit com Ikonikas i l'equip femení de la Copa Amèrica. Així, la funció de les "ànimes" és ser un motor actiu per crear un matx de contactes i donar sortida a un nou projecte, col·laboració i possible cas d'èxit.

Generar idees i negoci

L'acte unirà networking i xerrades amb dones rellevants com Isabel Tocino, Lia Miller, Verónica Fumanal, Leslie Rayan, Meritxell Falgueras, l’Equip Espanyol Women Sail Team AC37 de l’America’s Cup, Núria Salán i Ruth Gumbau, conductora de l'esdeveniment.

L'esdeveniment pretén ser un catalitzador per a la generació d'idees i negocis, en el qual participaran dones influents i es presentarà la nova cònsol dels Estats Units a Barcelona, Lia Miller, que reforçarà el vincle amb el món empresarial i la societat civil.

Les 8 dones referents que participaran en l'esdeveniment de l'edició d'enguany.

Amb l'objectiu de crear un ambient divers i equilibrat, Ànimes Barcelona espera reunir unes 300 assistents, seleccionades per les mateixes impulsores, per assegurar que l'esdeveniment reflecteixi la riquesa del talent femení. El grup d'Ànimes Barcelona, unides a través de l'Associació les Ànimes del Suquet, volen impulsar i fomentar aquest nou esdeveniment en què les dones es relacionin de forma oberta i dinàmica per generar més negoci i poder entre elles.

Ànimes Barcelona compta amb el suport de Banco Santander, Losberger de Boer i la Cambra de Comerç de Barcelona, empreses que ajuden a fer possible aquest esdeveniment.

stats