Posa-t'ho fàcil per festes: 7 restaurants amb un menú especial per Nadal i la revetlla de Cap d'Any
Hotels i restaurants de les comarques gironines ofereixen els seus àpats de Nadal i Cap d'Any per estalviar-nos feina a casa
Hotel Santa Marta
Un refugi familiar i elegant per viure unes festes inoblidables a la Costa Brava
Des de 1958, l’Hotel Santa Marta ha estat un emblema d’hospitalitat i distinció a la Costa Brava. Situat en un entorn privilegiat al costat de la platja de Santa Cristina, l’hotel és el lloc ideal per a aquells que volen gaudir d’unes festes envoltats de natura, elegància i confort. La nit de Cap d’Any començarà amb un sopar de gala pensat per sorprendre. Sabors exquisits i una banda en directe acompanyaran el banquet, en una vetllada plena d’emocions. Cada plat i cada nota musical estan dissenyats per fer d’aquesta nit un moment irrepetible.
El moment més esperat de la nit serà un espectacular espectacle de focs artificials a la platja, visible des de l’elegant terrassa del bar. Tot això acompanyat de copes de xampany, cotilló i un ambient festiu perfecte per donar la benvinguda al nou any. La festa continuarà amb una espectacular sessió especial de Disco i Funk dels anys 80 i 90 fins a altes hores de la matinada. L’Hotel Santa Marta és la destinació ideal tant per a aquells que cerquen sofisticació com per a aquells que desitgen gaudir d'aquestes dates en família i fins i tot amb les seves mascotes, ja que l’hotel és pet-friendly.
L’Hotel Santa Marta és un autèntic refugi de pau i refinament. Famílies, parelles i grups d’amics troben l’escenari perfecte per viure unes festes nadalenques inoblidables, envoltats de la bellesa de la natura i amb un servei personalitzat que converteix cada estada en una experiència única i memorable.
Santa Marta. Una història per explicar.
Sidreria Txots
Ens encanta la cultura de compartir
Aquest Nadal, al Txots, et convidem a celebrar moments únics en un ambient ple de bon rotllo! Obrim les nostres portes amb horaris especials per acompanyar-te durant aquestes festes:
24 de desembre: fins a les 17h per donar la benvinguda al Nadal.
Dia de Nadal: oberts tot el dia! Pots escollir entre la nostra carta habitual o els menús de grup, amb reserva prèvia.
Cap d’Any: menú especial per acomiadar el 2024 com cal (imprescindible reserva).
1 de gener: comencem el 2025 amb energia, de 12 a 17 h.
Dia de Reis: obrim tot el dia, a partir de les 12h per acomiadar les festes amb estil.
La resta de dies mantenim el nostre horari habitual perquè sempre trobis una excusa per venir a brindar amb nosaltres.
A Txots ens encanta celebrar, i aquest Nadal volem fer-ho amb tu! Gaudeix de la nostra carta plena de tapes, burgers i brasa, o tria entre els nostres menús de grup ideals per compartir amb família, amics o companys. A més, per Cap d’Any, t’esperem amb una proposta especial pensada per acomiadar el 2024 amb bon gust. Reserva ja la teva taula i fes que aquestes festes siguin inoblidables amb nosaltres. Reserva ja a guest@sidreriatxots.com o al WhatsApp 608 99 03 15.
El preu mitjà per persona ronda els 20€ i el menú especial de Cap d'Any val 99€.
Pràctic Cafè, restaurant de l’HOTEL CMC
La millor proposta gastronòmica de Girona per celebrar les festes nadalenques
El restaurant de l’Hotel Best Western Premier CMC Girona, Pràctic Cafè, ofereix per als dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any menús i packs amb productes de gran qualitat per acompanyar les festes de la manera més saborosa. L’hotel és la millor opció per descobrir la ciutat de moda, gràcies al seu fàcil accés i bones comunicacions, a les seves instal·lacions i a l’excel·lent qualitat dels seus serveis. Pràctic Cafè ofereix cuina mediterrània d’autor amb tocs d’avantguarda, amb exquisides propostes gastronòmiques adaptades a tots i cadascun dels dies d’aquestes festes.
El dia de Nadal, el menú inclou l’emblemàtica escudella tradicional amb galets, seguida del plat que mai pot faltar: la carn d’olla. El menú es tanca amb dolços tradicionals com les neules i els torrons, juntament amb un milfulls de crema i fruita natural. Tot acompanyat de vins de denominació d’origen del Penedès, cava, cerveses, refrescos, entre d’altres.
Per Sant Esteve, el menú inclou el caneló de galta de vedella amb bolets, l’orada al forn amb patates i verdures o el melós de vedella amb puré de moniato i salsa d’Oporto.
Per Cap d’Any, a més d’un menú exquisit, s’ofereix un pack especial que inclou: sopar, allotjament, esmorzar, late checkout a les 14 h i aparcament. A més dels deliciosos entrants i altres delicadeses, al menú hi ha turbot a la planxa amb puré de musclos en escabetx i col llombarda o filet de vedella amb salsa cafè París i dauphinois de patata i moniato.
Cada dia d’aquestes festes nadalenques hi trobareu menús suculents amb plats molt especials.
Restaurant Castell Perelada
Luxe, elegància i passió per la gastronomia per acomiadar el 2024 i rebre el 2025
Acomiadi el 2024 en una nit única en el marc incomparable del Restaurant Castell Perelada, on l’alta gastronomia, la tradició empordanesa i la creativitat es fusionen per oferir-te una experiència extraordinària liderada per dos grans professionals, el xef Javi Martínez, i el maître i sommelier Toni Gerez. Guardonats amb una Estrella Michelin des del 2017 i dos Soles Repsol, són els artífexs d’un esdeveniment exclusiu que es convertirà en una veritable celebració dels sentits.
El menú de gala debuta amb aperitius refinats com el Tall gelat de Maó curat i cafè, l’aeri de bolets i tòfona, o el mini tàrtar d’agulla d’ànec maridada amb cremós de foie-gras. Plats excepcionals com l’espardenya a la brasa amb crema de fesols de Santa Pau i papada ibèrica de gla, o el fricandó de llamàntol blau, redefineixen amb elegància l’essència de la cuina empordanesa. La proposta continua amb els “Tresors Làctics” seleccionats pel mateix Toni Gerez, un refrescant “Sospir floral” rosa, mora i festuc, acabant amb el toc dolç dels petits fours.
Tot el menú s’harmonitza amb una selecció de vins i caves d’excepció, tant de Perelada, com del món, que han sigut seleccionats acuradament per elevar cada detall de l’experiència.
Celebri l’arribada del 2025 al Restaurant Castell Perelada, on el luxe, l’elegància i la passió per la gastronomia converteixen aquesta nit en una ocasió irrepetible que captivarà tots els seus sentits.
Hotel Mas Tapiolas
Antiga masia situada en un entorn d'autèntica naturalesa mediterrània
Aquest Cap d’Any, converteix la teva celebració en una experiència única i inoblidable a l'Hotel Mas Tapiolas, una masia centenària rehabilitada amb cura i envoltada de la bellesa serena de la Vall de Solius, al cor de l'Empordà. L’encant del passat es combina amb el confort del present per oferir-te un escenari excepcional on acomiadar el 2024 i donar la benvinguda al 2025.
La vetllada començarà al Gran Saló Quatre Estacions, on gaudiràs d’una proposta culinària que es basa en la cuina tradicional catalana amb un toc de sofisticació, elaborada amb passió i amb els millors productes de proximitat. Cada plat és una celebració dels sabors de la nostra terra. Tot això, sota la direcció del reconegut xef Josep Ayats, mestre en l’art de combinar l’autenticitat de la cuina catalana amb un aire modern i creatiu.
Després del sopar, la festa continuarà amb els tradicionals Raïms de la Sort i un animat cotilló, mentre el nostre carismàtic DJ Xicu posarà ritme a la nit. A més, comptarem amb barra lliure fins a les 3:00 h i un ressopó de pastes dolces i salades per garantir que no falti de res en aquesta nit tan especial.
I perquè puguis gaudir de cada instant sense preocupacions, t’oferim la possibilitat de quedar-te a dormir en una de les recentment renovades habitacions Masia Design Premium. Després de la celebració, descansa en un ambient càlid i exclusiu, despertant-te l’endemà envoltat de la pau i la bellesa natural de la Vall de Solius.
Viu un Cap d’Any màgic amb nosaltres. Reserva ara.
Hotel Mas Tapiolas: l'indret on la tradició i l’excel·lència s'abracen per crear moments inoblidables. T’hi esperem.
Hotel DoubleTree by Hilton
Cap d'Any a tocar de la Devesa de Girona
L’hotel DoubleTree by Hilton ofereix cuina de mercat i mediterrània i el menú de la nit de Cap d’Any n’és una bona mostra. Als aperitius hi haurà una torradeta de focaccia amb sardina fumada i un allioli suau, steak tàrtar de vedella de Girona sobre pa de brioix, tataki de tonyina amb maionesa japonesa, i una broqueta de llagostí cruixent amb pa de romesco. D’entrant hi ha una terrina de foie amb poma caramelitzada i melmelada de figues; el primer plat serà mig llobregant sobre un niu de verduretes i salsa de marisc; de segon, un filet de vedella de Girona amb salsa de tòfona i moniato rostit a la mel. Les postres, un mil fulls de xocolata amb una mousse de crema catalana i gelat de torró. Tant els vins com el cava que se serviran són del celler del Castell de Peralada.
Després de les campanades s’oferirà un mini gintònic i el sopar es clourà a 2/4 d’una, perquè no hi haurà festa posterior. El preu de l’àpat són 109 € per persona i s’ofereix un pack de Cap d’Any molt interessant que inclou el sopar per a dues persones, una habitació doble i esmorzar per 359 €. Per Nadal i Sant Esteve estarà tancat però aquests dies previs a les festes hi ha una oferta per a celebracions d’empresa amb dos menús, de 59 € i 69 €, respectivament, i un cocktail de 49 €. L’hotel es troba a tocar de la Devesa de Girona, té una terrassa amb magnífiques vistes i piscina. Més informació per fer la seva reserva, contacti amb l’Hotel DoubleTree by Hilton Girona trucant al 972 41 46 00 o al +34 685 941 272.
Coquette
L'oferta nadalenca de la rostisseria gurmet
Aquestes festes, Coquette t’ofereix una experiència culinària única perquè puguis celebrar el Nadal de la millor manera, tant a casa com al nostre acollidor restaurant al cor de Girona.
Menús per emportar:
Des de la nostra cuina, hem creat dues propostes de menús per emportar, ideals per compartir amb família i amics:
Menú Coquettine (49 €): Inclou les nostres croquetes de pollastre rostit, ensaladilla de pollastre amb farigola i llimona, canelons de pollastre amb beixamel, pollastret a l’ast i el tradicional xuixo farcit d’orxata.
Menú Coq (69 €): Una opció més completa, amb plats com l’amanida de tomàquet embotat i bonítol, la taula d’embotits de Lleó, gallina en pepitoria amb ametlles i safrà, pollastre mel i mostassa o "al pastor," i el nostre xuixo farcit d’orxata per tancar l’àpat amb dolçor.
També pots personalitzar les teves celebracions amb la nostra carta de plats per emportar, on trobaràs opcions que van des de les croquetes de pollastre rostit fins al pollastre marinat o postres com les peres al xerès amb recuit de Fonteta.
Dinars i sopars d’empresa:
Si prefereixes celebrar-ho fora de casa, Coquette és el lloc perfecte. Amb un ambient acollidor, una terrassa agradable i una carta que combina tradició i creativitat, oferim menús adaptats per a dinars i sopars d’empresa o reunions familiars. Els nostres plats emblemàtics, com els macarrons amb rostit o el pollastre mel i mostassa, faran que cada trobada sigui especial.
Encarrega ara:
Vine a descobrir per què Coquette s’ha convertit en una referència gastronòmica a Girona, o fes la teva comanda per emportar i deixa’ns posar sabor a les teves festes. Per a més informació i reserves, visita el nostre Instagram (@cocoocoquette) o la nostra web.