Economia 18/09/2013

La banca nega la quitança del deute a Pescanova fins a conèixer-ne el pla de futur

Els fons Centerbridge i Fidelity, així com el productor alemany Dr. Oetker, estan interessats a entrar en la companyia gallega

Europa Press
1 min

BarcelonaLa banca atrapada a Pescanova manté la negativa a perdonar el 75% del deute mentre no es conegui el pla de negoci que ha de dictar el deute suportable de la companyia i les necessitats de liquiditat que té.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les entitats segueixen apostant per convertir passiu de l'empresa en accions i entrar al capital per tal de garantir la continuïtat de la firma gallega. També podrien estar interessats en Pescanova els fons Centerbridge i Fidelity, i fins i tot l'alemanya Dr. Oetker, segona accionista de Damm, amb un 25%, segons han confirmat fonts financeres a Europa Press.

Durant la primera reunió amb el president de Pescanova, Juan Manuel Urgoiti, les set entitats financeres que van aportar a l'empresa 56 milions abans de l'estiu (Sabadell, Bankia, Popular, Caixabank, Novagalicia, BBVA i Santander) van reiterar el seu 'no' a la condonació del deute fins a conèixer el pla de negoci de l'empresa.

Urgoiti ha enviat un missatge de tranquil·litat i "cert optimisme" a la banca i ha insistit que farà el que pugui per mantenir la companyia.

stats