Nostrum constitueix la seva filial francesa per començar l'expansió
Home Meal anuncia l'obertura de dues franquícies a Montpeller i Avinyó i l'objectiu d'accelerar la signatura d'un contracte màster franquícia
BarcelonaLa cadena de plats preparats Nostrum, de la companyia Home Meal, comença el seu procés d'internacionalització amb la constitució de la seva filial Nostrum France.
Home Meal ja va anunciar la intenció d'internacionalitzar la marca Nostrum a principis d'any i ara preveu obrir dues franquícies, una de premium a Montpeller i una a Avinyó. Així ho ha anunciat l'empresa aquest dimarts al Mercat Alternatiu Bursàtil (MAB), on cotitza des del desembre de l'any passat.
L'objectiu és "augmentar la notorietat de la marca a França i accelerar la signatura d'un contracte de màster franquícia", segons el comunicat presentat al MAB.
La penetració de Nostrum a França forma part del full de ruta que ja va donar a conèixer Quirze Salomó, president i conseller delegat de Home Meal en la sortida a borsa de la companyia. Inicialment, l'expansió es va centrar en ciutats del sud de França.
Actualment Nostrum compta amb prop de 130 establiments a Espanya, la majoria a Catalunya i Madrid, però també a València, País Basc i Aragó.