Nostrum constitueix la seva filial francesa per començar l'expansió

Home Meal anuncia l'obertura de dues franquícies a Montpeller i Avinyó i l'objectiu d'accelerar la signatura d'un contracte màster franquícia

Quirze Salomó en l’estrena borsària de Home Meal.
Ara
26/05/2015
1 min

BarcelonaLa cadena de plats preparats Nostrum, de la companyia Home Meal, comença el seu procés d'internacionalització amb la constitució de la seva filial Nostrum France.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Home Meal ja va anunciar la intenció d'internacionalitzar la marca Nostrum a principis d'any i ara preveu obrir dues franquícies, una de premium a Montpeller i una a Avinyó. Així ho ha anunciat l'empresa aquest dimarts al Mercat Alternatiu Bursàtil (MAB), on cotitza des del desembre de l'any passat.

L'objectiu és "augmentar la notorietat de la marca a França i accelerar la signatura d'un contracte de màster franquícia", segons el comunicat presentat al MAB.

La penetració de Nostrum a França forma part del full de ruta que ja va donar a conèixer Quirze Salomó, president i conseller delegat de Home Meal en la sortida a borsa de la companyia. Inicialment, l'expansió es va centrar en ciutats del sud de França.

Actualment Nostrum compta amb prop de 130 establiments a Espanya, la majoria a Catalunya i Madrid, però també a València, País Basc i Aragó.

stats