Immobiliari

El carrer amb els habitatges més cars de Catalunya és al Maresme

Un estudi d'un portal immobiliari situa l'avinguda Supermaresme de Sant Andreu de Llavaneres com el quart carrer més car de l'Estat

ARA
1 min
Imatge del centre de Sant Andreu de Llavaneres.

BarcelonaL'avinguda Supermaresme del municipi de Sant Andreu de Llavaneres, al Maresme, és el carrer amb els habitatges més cars de Catalunya, segons un estudi del portal immobiliari Idealista. Aquesta avinguda ocupa, a més, la quarta posició al rànquing estatal.

Inscriu-te a la newsletter Habitatge Una guia pràctica
Inscriu-t’hi

Concretament, de mitjana, un habitatge a l'avinguda Supermaresme llavanerenca té un cost de 8.925.938 euros. A les Balears, el carrer Binicaubell de Palma ocupa la novena posició a la classificació de carrer més car d'Espanya, amb un preu mitjà per habitatge de 7.622.727 euros.

La primera plaça del rànquing és per a l'exclusiva urbanització Coto Zagaleta, al municipi andalús de Benahavís, a la província de Màlaga. El preu d'una casa en aquest indret és de 12.304.091 euros de mitjana.

De fet, la Costa del Sol andalusa ocupa bona part dels primers llocs del rànquing, ja que la urbanització Lomas Marbella Club, que com indica el nom es troba al municipi de Marbella, se situa en tercera posició, amb una mitjana de 9.472.900 euros per habitatge. Uns altres quatre carrers de Marbella i un altre de Benahavís ocupen la resta de places del top 10 del rànquing, amb les excepcions esmentades de Sant Andreu de Llavaneres i Palma, a més del barri de La Moraleja, a la localitat madrilenya d'Alcobendas, on el passeig de la Marquesa Viuda Aldama és el segon carrer més car de l'Estat, amb un preu mitjà de les cases d'11.324.500 euros.

stats