Restauració
Economia Comerç 01/06/2023

El Frankfurt Pedralbes reobrirà a mitjans de la setmana vinent

"Hi ha hagut una allau de telefonades, fa tants anys que existim que la gent ens troba a faltar"

ARA
1 min
Frankfurt Pedralbes

BarcelonaLa persiana abaixada, l'enreixat desplegat i el cartell enganxat al vidre informant sobre els problemes d'abastiment que han obligat a tancar l'emblemàtic Frankfurt Pedralbes, així com els altres sis locals de Casa Vallès, tenen els dies comptats. La companyia té previst obrir-los tots progressivament a partir de mitjans de la setmana vinent.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Hi ha hagut una allau de telefonades, fa tants anys que existim que la gent ens troba a faltar", explica el propietari, Manel Vallès, en declaracions a l'ARA. El problema es va originar per una no haver-se entès amb el seu proveïdor, que després de quinze anys de relació va canviar d'amos i des d'aleshores no ha anat bé: "Es va posar sobre la taula un contracte que era inacceptable i ens van dir que si no el signàvem, ens tallava el subministrament. I no el vam signar".

Ara, explica Vallès, que preveia que això podria acabar passant, va contactar amb un parell de fàbriques que ja els estan preparant el producte un altra vegada: "Serà idèntic, per això tardarem una mica. Estem revisant els productes un a un i estem mirant de poder millorar-los".

Casa Vallès es va fundar el 1960 a Terrassa, on va obrir la primera botiga i comercialitzava només frànkfurts. Progressivament va anar incorporant diferents productes. Actualment, en fabrica fins a 27 i en els més de 60 anys d'història no s'havia trobat mai amb falta d'existències.

Aquest problema d'abastiment també afecta la distribució de frànkfurts, cerveles i bratwursts, així com botifarres, altres salsitxes, hamburgueses i carns, que fins ara es podien comprar a través de la pàgina web del seu distribuïdor exclusiu: Vallès Autèntic.

stats