Alimentació

Laboratorios Ordesa torna la seu a Barcelona

La companyia es va moure a Osca el 2017, després del referèndum independentista de l'1-O

Imatge de la planta de Sant Boi de Laboratoris Ordesa.

BarcelonaLaboratorios Ordesa, dedicada a les llets i als cereals infantils, va moure la seva seu social a Osca després del referèndum de l'1-O el 2017, però ara ha decidit tornar la seva seu social a Catalunya. El moviment va sortir publicat al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (Borme) de dimecres i tal com explica La Vanguardia. Amb tot, la companyia explica que els motius del canvi es basen en una reordenació de les seves oficines a causa del tancament de la seva fàbrica de Sant Boi de Llobregat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Després del tancament de la planta de Sant Boi de Llobregat, Laboratorios Ordesa ha decidit unificar tots els registres a les noves oficines del passeig de la Zona Franca de Barcelona, tant el registre sanitari com la seu social", asseguren des de la companyia. "D'aquesta manera, Ordesa unifica també en una sola seu social les societats adquirides els darrers anys: Font Activ i Sodeinn. Aquesta decisió respon a criteris tècnics, operatius i pràctics de la companyia", detalla.

Ordesa és coneguda per les seves farinetes de nen petit Blevil i Blevit, però té una dotzena de marques i factura uns 140 milions d'euros. Va ser fundada fa més de 70 anys i és propietat de la família Ventura, i avui dia dona feina a més de 200 treballadors. El 2017 va instal·lar la seu a Osca, on hi ha els orígens del negoci, però no va entrar en valoracions polítiques.

stats