La premsa internacional recorda Williams com "un geni de la comèdia i la improvisació"
'The New York Times' el considera "un dels comediants més explosius que ha existit mai", i el 'Washington Post' el defineix com "l'actor frenètic, sense por i d'una brutal honestedat"
BarcelonaLa mort de l'actor Robin Williams ha deixat empremta en les edicions vespertines de la premsa americana d'ahir. El 'The New York Times' recorda Williams com "un geni de la improvisació" i el defineix com "el comediant que va evolucionar a través dels matisos". El diari nord-americà destaca "la salvatge inventiva" de l'actor i l'energia que bolcava en les seves interpretacions. També el considera un dels comediants més explosius i verbalment més prodigiosos que ha existit mai, i subratlla que "només la seva ment era més ràpida que la seva boca", en referència a la capacitat que tenia per improvisar.
El 'Washington Post' el defineix com "l'actor frenètic, sense por i d'una brutal honestedat". Aquesta publicació recorda el pas de Williams per l'acadèmia d'interpretació de Nova York Juilliard School i el considera "un dels talents universals més brillants del món de l'espectacle". De la seva banda, el 'The Wall Street Journal' posa de manifest les habilitats còmiques de Williams, que "li van permetre convertir-se en una de les estrelles més famoses de Hollywood".
L'edició digital del 'USA Today' apunta que "Williams era estimat per moltes generacions" i emfatitza la seva versatilitat com a actor, com també la valentia d'enfrontar-se a papers complicats. El crític de cinema Lou Lumenick escriu al 'New York Post' que Williams va ser "l'actor més divertit que he conegut mai" i lloa la seva capacitat per seduir l'audiència tant a la petita com a la gran pantalla. A 'Los Angeles Times' defineixen Williams com "un geni còmic amb dimonis interns".
La resta de diaris internacionals també es fan ressò de la mort de Williams. El britànic 'The Guardian' recorda la seva trajectòria com "una vida que va ser més gran que la mateixa pantalla", i assegura que tenia "un talent sorprenent" i "un cor enorme", mentre que el francès 'Le Monde' posa de manifest la seva capacitat de "manejar l'exuberància amb delicadesa" i el considera "un especialista dels crits de guerra".