Cinema
Cultura 23/09/2012

Oliver Stone a Sant Sebastià: "M'agradaria portar Aznar al Tribunal de l'Haia"

Acompanyat de Benicio del Toro i John Travolta, el cineasta ha presentat al festival el seu darrer treball, 'Salvajes', ambientada en el món del narcotràfic a Califòrnia, i ha qualificat de "vergonyós" el suport que l'expresident espanyol va donar a l'administració Bush

Xavi Serra
1 min
Oliver Stone, a Sant Sebastià

Sant SebatiàOliver Stone, inseparable de la polèmica, ha carregat a Sant Sebastià contra l'expresident espanyol José Maria Aznar. "Bush no va tenir gaires aliats estrangers durant el seu mandat", recordava Stone. "Aznar va ser un d'ells, i penso que va ser vergonyós per a Espanya. Espero que puguin fer les paus algun dia amb aquell episodi. Pel que fa a mi, m'agradaria portar Aznar al Tribunal de l'Haia", rematava.

Stone ha fet aquests comentaris en la roda de premsa de presentació del seu darrer treball cinematogràfic, 'Salvajes', acompanyat dels intèrprets Benicio del Toro i John Travolta. La cinta està ambientada en el món del narcotràfic, i aborda el conflicte entre uns joves productors de marihuana de Califòrnia i un perillós càrtel mexicà. En el transcurs de la roda de premsa, el director també ha definit la marihuana com "un regal dels Déus". "No sé si aquí tenen la mateixa herba que tenim nosaltres a Califòrnia, però en la meva opinió és molt saludable".

stats