Rosalía actuarà al Palau Sant Jordi el 23 i el 24 de juliol

La gira mundial de 'Motomami' tindrà 45 concerts

1 min
Rosalía a 'SNL'

BarcelonaLa gira de Motomami, l'últim i aplaudit disc de Rosalía, arrencarà el proper 6 de juliol a Almeria i acabarà a París el 18 de desembre. Entremig quedaran una quinzena de països i una quarantena llarga de concerts. La promotora Live Nation ha fet públiques avui les 45 actuacions que la cantant catalana farà durant els propers mesos, entre les quals destaquen les dues dates previstes per a Barcelona, el 23 i el 24 de juliol, al Palau Sant Jordi.

Les entrades es podran comprar a partir d'aquest divendres, 22 d'abril, a les 10 h. Rosalía actuarà abans a Madrid que a Barcelona, el 19 i el 20 de juliol. Altres ciutats on es podrà veure la cantant són Sevilla (9 de juliol), València (16 de juliol) i Mallorca (1 d'agost). A partir del 14 d'agost, Rosalía oferirà 21 concerts a Amèrica: començarà a Mèxic D.F. (14 d'agost), i des d'allà passarà per llocs com Sao Paulo (22 d'agost), Buenos Aires (25 d'agost), Bogotà (31 d'agost), Boston (15 de setembre), Nova York (18 i 19 de setembre), Toronto (23 de setembre), Houston (14 d'octubre) i Atlanta (17 d'octubre).

A la tardor, la gira tornarà a Europa, on Rosalía actuarà a Portugal, Itàlia, Alemanya, els Països Baixos, Bèlgica i el Regne Unit. París tancarà la gira el 18 de desembre.

stats