MÚSICA
Cultura 07/11/2013

L'ARA estrena el vídeo de 'Cold', un avançament del nou disc de Joana Serrat

L'enregistrament s'ha fet a l'estudi ACLAM de Barcelona i es pot veure en exclusiva al web del diari

Ara
1 min

BarcelonaJoana Serrat (Vic, Joana Serrat s'ha fet un lloc en el folk d'arrel americana (amb unes gotes de jazz i un bon raig de pop) amb una sèrie de treballs autoeditats que van culminar en 'The Relief Sessions', un disc amb el qual va aconseguir cridar l'atenció de la premsa i d'un públic variat i entusiasta que ha omplert els seus concerts des de llavors. Però és ara quan arriba un punt d'inflexió en la seva carrera.

D'aquí una setmana comença l'enregistrament del seu primer disc per a El Segell del Primavera Sound. Un projecte ambiciós produït per Howard Bilerman, excomponent d'Arcade Fire, productor d'artistes i grups com Vic Chesnut, Godspeed You! Black Emperor o Wolf Parade. Aquest àlbum es mesclarà als estudis hotel2tango de Mont-real i serà masteritzat per l'enginyer Harris Newman, que ha treballat per Tindersticks o Arcade Fire. En el disc també hi col·labora un tercer artista canadenc, en aquest cas com a músic: Gavin Gardiner, líder de The Wooden Sky.

L'ARA avança un tema del nou disc, 'Cold', només amb arranjaments de piano, que ha enregistrat a l'estudi ACLAM de Barcelona. El vídeo es pot veure en exclusiva a l'Ara.cat.

stats