Cultura 06/07/2014

L'organització del Canet Rock es planteja fer una segona edició l'any que ve

La directora del festival, Gemma Recoder, no en descarta la continuïtat vist "el bon rotllo" i assegura que li agradaria tornar-lo a fer per "millorar les coses que han pogut fallar"

Xavier Cervantes
1 min

Canet de MarEl Canet Rock podria tenir continuïtat. "Mirant el bon rotllo d'aquest any m'ho plantejo", ha dit la directora del festival, Gemma Recoder, que considera que aquesta edició ha sigut un èxit. Els números li donen la raó, perquè el recinte del Pla d'en Sala ha acollit 25.000 persones que han seguit més de catorze hores de concerts.

"M'encantaria tornar a fer el festival per millorar les coses que ha pogut fallar", ha dit Recorder. Entre les deficiències cal destacar la caiguda de la connectivitat, que ha deixat el recinte i bona part de Canet de Mar sense cobertura, la qual cosa ha afectat també els datàfons de les barres i l'activitat a les xarxes socials. "Haurem de demanar explicacions a les companyies telefòniques", ha assegurat el responsable de xarxes del festival, Ignasi Termes. Recoder també ha reconegut que han fet curts en les barres. "Calia una barra més, i en general millorar la logística de les barres", ha dit Recoder. Aquests problemes han ocasionat llargues cues per comprar begudes i menjar.

Un altre element a millorar és l'organització dels canvis d'escenari, que a partir del concert d'Els Amics de les Arts han generat endarreriments respecte als horaris previstos que han arribat a ser d'una hora i quart.

stats