Cultura 13/12/2021

Bad Gyal, Rigoberta Bandini i El Pot Petit reben els premis ARC de la música en directe

El sector de la música en directe també reconeix la Barts i el Cruïlla

Ara
1 min
Foto de família amb els guardonats als Premis ARC 2021

BarcelonaAquest dilluns al vespre s'han entregat els ARC, els premis de la indústria musical en directe. Bad Gyal ha estat premiada per la seva gira, i Los 80 Principales han rebut un premi per la gira de grups de versions. L'artista revelació ha estat Rigoberta Bandini, que també és a la cursa per anar a Eurovisió. El Pot Petit són la millor proposta familiar i l'Orquestra Selvatana ha fet la millor gira d’orquestra o grup de ball, segons l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.

Els premis ARC s'han celebrat a la Sala Barts de Barcelona, en una gala dirigida per Ivan Labanda on han actuat Marcel i Júlia, Tribade, Manu Guix i The Tyets. Justament la Barts ha estat premiada per la seva programació com a sala de concerts i l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès com a teatre o auditori. La millor programació de festivals ha estat per al Festival Cruïlla 2021 i la millor programació de festa major ha recaigut a l’Ajuntament de Girona per la Fira de Sant Narcís.

Finalment, el premi al millor periodista o programa musical l'han compartit Consol Sáenz de Ràdio 3 i Maite Sadurní de Catalunya Ràdio.

stats