El potencial cancerigen de la carn processada, a debat a la nova sessió de 'Càpsules de ciència'

Carmen Carretero, Xavier Aldeguer i Gemma Ros intervenen dijous en aquesta nova xerrada científica, esponsoritzada per l'Ara i organitzada per Òmnium Cultural del Gironès i la UdG

Els ponents parlaran de la carn processada i dels seus efectes sobre la salut
Ara
16/02/2016
1 min

GironaEl Centre Cívic Barri Vell-Mercadal de Girona acollirà aquest dijous 18, a les 19 hores, una nova sessió del cicle Càpsules de ciència, organitzat per la Universitat de Girona, Òmnium Gironès i el diari Ara.

El passat mes d’octubre, van saltar totes les alarmes després que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) fes públic un informe on posava de manifest el potencial cancerigen de la carn processada. Els mitjans de comunicació van respondre a aquesta alerta omplint pàgines i pàgines, minuts i minuts. Al carrer, la qüestió va protagonitzar moltes converses.

Ara, unes setmanes més tard, els professors i investigadors de la Universitat de Girona Carmen Carretero i Xavier Aldeguer i la biòloga experta en nutrició Gemma Ros desenvoluparan la càpsula titulada OMS, carn processada i potencial cancerigen, i analitzaran amb calma què significa tot plegat. Què en sabem del què mengem? Com afecta l’alimentació a la nostra salut? Què estan fent els investigadors i investigadores de la Universitat de Girona per millorar la qualitat dels aliments?

stats