El GEiEG de rugbi femení estrena la temporada guanyant el Mahadahonda

Les grupistes van imposar-se per 36-20 en un partit molt complet

Carles Alonso

GironaEl primer equip femení de la secció de rugbi va aconseguir la victòria davant el RC Majadahonda per 36-20, en el que va ser el debut de la temporada a la competició de la Divisió d’Honor. El GEiEG va portar a terme un partit molt complet i va dominar la majoria d’aspectes del joc, cosa que li va permetre agafar una diferència de 36-10 que va ser més que definitiva per la consecució de la primera victòria de la lliga.

La primera meitat, el partit va ser molt igualat. En el darrer minut del període, una marca i transformació local feia pujar el 15-5 que assenyalava el marcador al descans. A la segona part, l’equip que entrena Coral Vila qui va agafar la iniciativa del joc. Encadenant jugada rere jugada d’una manera ràpida, el GEiEG va aconseguir que l'equip rival baixés el to físici va distanciar-se fins el 36-10. Semblava que les grupistes ho tenien tot controlat, però dues marques en els minuts 78 i 80 varen situar al marcador el 36-20 definitiu.