Els càmpings gironins inverteixen 25 milions a millorar les instal·lacions
És un 47% més que el 2016 i principalment s'han destinat a ampliació d’allotjament, reforma de serveis i nous equipaments
GironaLes inversions dels càmpings gironins van a l’alça. Aquest any els 76 establiments que engloba l’Associació de Càmpings de Girona han invertit al voltant dels 25 milions d’euros (un 47% més que el 2016) en reformes i millores de les instal·lacions per mantenir-les al dia i donar resposta a la demanda dels clients.
Així, els càmpings gironins han invertit en els últims 4 anys70,5 milions d’euros per consolidar-se con a grans parcs de vacances i com a oferta turística capdavantera. L’entitat, que aquest 2017 celebra el 40è aniversari, va registrar l’any passat més de 9 milions de pernoctacions. El sector és un dels que creen més ocupació a l’estiu, amb uns 6.500 treballadors, una xifra que s’ha incrementat els últims anys.
Els 25 milions d’euros s’han destinat a crear nous equipaments i serveis i a millores de les instal·lacions.El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, destaca el gran esforç que fan els càmpings de les comarques de Girona per invertir constantment i seguir posicionats com a oferta turística de referència. “Es fa una reinversió permanent i això permet que els càmpings disposin d’una oferta excel·lent per seduir cada any el visitant”, remarca el president de l’Associació.
L’Associació de càmpings de les comarques de Girona és la més antiga d’Espanya, compta amb 76 associats (més del 80 per cent dels càmpings de les comarques de Girona) i ofereix 119.308 places d’allotjament. El total de places d’allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa el sector com la primera oferta turística reglada.