Trias tuiteja per error que la Cavalcada es pot veure per BTV, però aquest any no l'emet

Treballadors del canal es pregunten "què és més barceloní, un programa especial per a les eleccions a la Generalitat o bé una retransmissió de la Cavalcada de Reis?"

Ara
1 min
La piulada esborrada per Xavier Trias.

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha tuitejat durant la Cavalcada de Reis de Barcelona que aquest esdeveniment es podia veure per Barcelona TV, que, enguany, per primera vegada en 10 anys, no l'emet. Trias ho ha dit en resposta a un usuari que li preguntava per on podia veure-la. L'alcalde ha respost que "la Cavalcada es pot seguir a BTV i TV3". Uns minuts més tard, i després que altres usuaris l'avisessin de l'error, l'alcalde ha esborrat aquest tuit.

El blog Som BTV, mantingut per treballadors del canal, ha publicat aquest dissabte una entrada en què es pregunta: "Què és més barceloní, un programa especial per a les eleccions a la Generalitat o bé una retransmissió de la Cavalcada de Reis?". Els treballadors denuncien "que els recursos de la cadena no s'inverteixin amb criteris professionals, sinó amb criteris polítics".

Enguany, Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola han sumat esforços per cobrir de manera conjunta la Cavalcada de Barcelona. Habitualment, TV3 emetia una cavalcada del territori, i La 2 i Barcelona TV emetien la de Barcelona. Els treballadors del canal municipal consideren que encara que "altres mitjans públics facin la retransmissió de la Cavalcada de Barcelona, BTV ha d'apostar per aquest tipus de programació barcelonina 100%".

stats