Ara Castells 05/05/2018

La Vella completa el primer 4d8p de la temporada

Els rosats i els Borinots han seguit rodant castells de 8 a Gavà

Guillem Andrés
2 min
4d8p de la Colla Vella a Gavà

GavàL’homenatge al 70è aniversari dels Xiquets de l’Eramprunyà, colla del Baix Llobregat dels anys 40, ha sigut l’escenari escollit per la Colla Vella per fer un altre pas endavant en la temporada. De la mateixa manera, en una actuació que ha començat amb 40 minuts de retard, els Castellers de Sants han continuat amb la dinàmica de completar els castells de 8 bàsics. D’altra banda, la Jove de Sitges i els Castellers de Gavà han aixecat castells de 6.

Tot i l’especulació sobre un possible cinc de vuit, finalment el castell protagonista de l’actuació ha sigut el 4d8p de la Colla Vella. Aquest ha arribat en tercera ronda i a cobert a causa de la pluja que ha arrencat amb força quan ja s’havien realitzat les dues primeres rondes. L’estructura del quatre no ha tingut la tranquil·litat que, en canvi, sí que ha tingut l’espadat. Els vallencs havien iniciat amb un 3d8 de postal i un 2d8f un pèl nerviós però en tot moment controlat. També han acabat amb el pilar de 6.

A una setmana del seu aniversari, els Castellers de Sants han repetit l’actuació de fa dues setmanes a Sitges: la clàssica de 8. Avui han començat amb el 3d8, que se’ls ha obert una mica en una de les rengles. L’han acompanyat amb un bon 4d8 i han acabat amb un 2d7 en el qual hi ha hagut estrenes i on volen afegir un pis la setmana vinent a casa.

La Jove de Sitges, en canvi, ha tingut una actuació més tranquil·la i han aparcat els castells de 7. Així, han fet el 2d6, el 5d6 i el 4d6a. Finalment la colla local, els Castellers de Gavà, han completat la millor actuació de la temporada amb el 4d6, el 3d6a i el 4d6a.

  • Colla Vella dels Xiquets de Valls: 3d8, 2d8f, 4d8p, Pd6
  • Castellers de Sants: 3d8, 4d8, 2d7
  • Jove de Sitges: 2d6, 5d6, 4d6a
  • Castellers de Gavà: 4d6, 3d6a, 4d6a
stats