Castells

La pluja esguerra el cap de setmana casteller, amb castells de 8 repartits pel territori

La Joves de Valls ha marcat la millor actuació, amb el 4 de 8 amb el pilar com a sostre

1 min
3d8 dels Moixiganguers d'Igualada

La pluja ha sigut protagonista aquest cap de setmana i ha obligat a suspendre algunes actuacions castelleres. La més destacada, la de Sabadell, on s’esperaven els castells de nou dels Minyons de Terrassa. Així, la millor actuació ha acabat anant a càrrec de la Joves de Valls, amb el 4 de 8 amb el pilar com a sostre. La Colla Vella dels Xiquets de Valls també ha tingut una actuació tranquil·la amb la clàssica de vuit. 

Pilar de 6 amb diferent sort per als Marrecs i els Moixiganguers

Els Marrecs de Salt i els Moixiganguers d’Igualada han volgut anar un pas més enllà dels bàsics de vuit, donant continuïtat al pilar de 6. La sort, però, ha sigut diferent, ja que els gironins l’han pogut descarregar mentre que els de l’Anoia només l’han pogut coronar. Els igualadins han fet tant el 3 i 4 de 8, i els Marrecs el 4 de 8. Els Sagals d'Osona i els Castellers de Lleida també s'han anotat el carro gros.

Els Nens ja pensen en els 9 pisos

Els Nens del Vendrell també han sumat un nou 4 de 8 i un 2 de 7, però en el seu cas el moment més destacat va arribar després de l’actuació de la Bisbal. Els de la camisa vermella van fer una prova de 4 de 9 amb folre fins a sisens, objectiu que es plantegen per a aquest final de temporada.

Els Xerrics estrenen el castell de 7

Una de les grans notícies del cap de setmana és la novetat del 3 de 7 dels Xerrics d’Olot, el seu primer castell de set de la temporada. 

stats