Castells

Els Minyons de Terrassa es retroben amb els nou pisos

Els malves descarreguen el 3 de 9 amb folre després de les vacances

2 min
3d9f dels Minyons de Terrassa a Matadepera

Després d’unes vacances i una tornada plàcida, aquest diumenge els Minyons han anat un pas més i han completat el seu primer 3 de 9 amb folre després de l’aturada estival, a més del 5 de 8.

‘Coitus interruptus’ dels Xiquets

Els Xiquets de Tarragona volien reafirmar els castells de nou, però aquest cap de setmana no han estat de sort i han desmuntat el 4 de 9 amb folre en dues ocasions i el 3 folrat en una altra en l’actuació a Torredembarra. Sí que han pogut completar el 5 de 8. Juntament amb els tarragonins, els Nens del Vendrell van completar una bona actuació amb la clàssica de 8 i els Nois de la Torre, amb el 5 de 7 i el 7 de 7.

Uns Xicots errats per la festa major

Els Xicots de Vilafranca no han pogut completar els seus objectius per la festa major, deixant en carregat el 2 de 7 el dia 29 i el 4 de 8 el dia 31. Així, no han pogut descarregar els seus dos millors castells aquest any i deixen l’assalt al 3 de 8 per a més endavant.

Els Tirallongues de Manresa sí que pogut fer el 4 de 8, tot i que han hagut de desmuntar el 3 de 8.

Tornada de vacances

Aquest cap de setmana diverses colles han tornat de les seves vacances. D'aquestes actuacions destaquen el 4 de 8 i el 2 de 7 dels Castellers de Sabadell. Aquest darrer també se l’han anotat els Castellers de Sants, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Lleida.

Evolució positiva de la castellera accidentada

La millor notícia, però, ha sigut la bona evolució de l’acotxadora de la Colla Vella dels Xiquets de Valls en les últimes hores. Dissabte, la mateixa colla informava que la nena ferida arran d’una caiguda a Sant Fèlix està desperta i estable, i s’espera que la seva evolució sigui favorable. Se li va practicar una operació d'urgència, de la qual els cirurgians van sortir optimistes.

stats