Castells

L'èpica de la Jove i l'excel·lència dels Nens fan esclatar El Vendrell

La Jove de Tarragona carrega el 4d9fa i els Nens repeteixen el 4d9f a casa

4d9fa carregat de la Jove de Tarragona
2 min

Una setmana després del Concurs de Castells, la Jove de Tarragona ha tornat a brillar en una de les seves places talismà, al Vendrell. Allà han carregat el primer 4 de 9 amb folre i agulla de la temporada, que han hagut de defensar al límit en l'estructura del quatre. Alhora, han obert descarregant el seu sisè 2 de 9 emmanillat de l'any i han tancat amb el 3 de 9 amb folre.

Per la seva banda, els Nens del Vendrell han repetit l'actuació de la setmana anterior al concurs, ara a casa. Ho han fet amb un 4 de 9 amb folre en què han excel·lit. Alhora, han sumat un nou 7 de 8 i el 3 de 8. La Joves de Valls, en canvi, s'ho ha pres més amb calma amb el tres folrat com a sostre. S'havien plantejat el 2 de 8 sense folre, però l'han acabat descartant.

Minyons roda el 2d8f

Els Minyons de Terrassa encara tenen un mes de temporada amb grans actuacions, en què bona part de la gamma extra passa per poder fer el 2 de 9 emmanillat. Així, han fet el 2 de 8 amb folre tant dissabte a Caldes de Montbui com diumenge a Barcelona, on també han fet el tres folrat.

En la gamma mitjana-alta de vuit, aquest cap de setmana també s'ha vist el 4 de 8 amb el pilar de la Colla Vella i el 2 folrat dels Castellers de Sants.

Actuacions històriques de Sarrià i Caldes

Els Castellers de Sarrià han fet un gran pas aquest diumenge, al carregar el primer 2 de 7 del seu historial, després d'haver-ho intentat a la jornada de Torredembarra del Concurs. Sumant-hi el 5 de 7 i el 7 de 7, ha estat la millor actuació que mai han fet els barcelonins. A més, hi han portat el pilar de 6, però l'han desmuntat.

L'altra colla que surt molt satisfeta del cap de setmana són els Castellers de Caldes, a l'haver descarregat el primer 7 de 7 de la seva història, que han ajuntat al 5 de 7 i al 4 de 7 amb l'agulla.

stats