Successos

Els Mossos detenen l'home que ha disparat dos trets contra un altre a Tarragona

La policia busca també l'autor d'una agressió amb una escopeta a un agent de la Policia Local de Roda de Berà

2 min
Vidres d'un cotxe trencats després de rebre l'impacte d'una bala a Tarragona

TarragonaAquesta matinada s'han produït dues agressions amb armes de foc en pocs minuts de diferència a Tarragona. Els Mossos d'Esquadra investiguen els dos successos, que no estan vinculats entre si. L'agressió més greu s'ha produït a les 0.45 hores al carrer Jaume I de Tarragona, on hi ha hagut una baralla que ha acabat a trets. Un home ha resultat ferit greu i ha estat traslladat inicialment a l'Hospital de Santa Tecla, però després l'han derivat al Joan XXIII. La víctima hauria rebut dos trets de pistola.

Els agents han arribat al lloc dels fets alertats pels veïns, que fa temps que denuncien la inseguretat que pateixen, i han pogut detenir l'autor dels trets per un suposat delicte de temptativa d'homicidi, segons fonts policials. El detingut té 35 anys. La investigació, però, continua. Segons sembla, els dos grups que s'han barallat aquesta matinada es coneixien entre si tot i que encara no han transcendit els motius de la disputa. Els agents de l'àrea d'investigació criminal han pogut identificar més persones que han participat en la baralla i no descarten més detencions en les pròximes hores.

Cop amb l'escopeta

Per altra banda, els agents dels Mossos d'Esquadra també estan buscant un home que aquesta matinada, cap a les 0.15 hores, ha agredit amb una escopeta un agent de la Policia Local. Els fets han passat a Roda de Berà, en plena festa major, quan els bombers i la Policia Local han acudit a un habitatge que s'estava cremant. En arribar, els tres homes que viuen a la finca s'han encarat amb els agents i, segons fonts policials, un d'ells ha anat fins a un vehicle que estava estacionat allà mateix i ha tret una escopeta del maleter amb la qual hauria colpejat un dels agents. Aquest, en veure que l'anaven a colpejar amb una escopeta ha tret la seva arma i el tret ha ferit lleument l'agressor, segons fonts policials. Tot i rebre el tret, l'home ha pogut fugir.

Quan els Mossos d'Esquadra han arribat al lloc dels fets hi havia els altres dos homes que viuen a l'immoble, que han estat identificats, i els agents han començat la recerca de l'autor de l'agressió. Una estona després, en un descampat proper, han trobat l'escopeta que l'home ha utilitzat per cometre l'agressió i, segons sembla, al seu vehicle hi havia munició. Tant l'home que ha fugit com els altres dos que s'han encarat amb la Policia Local són coneguts pels policies i ja havien protagonitzat altres incidents al poble. L'agent de la Policia Local que ha rebut l'agressió ha rebut assistència mèdica, però el cop era lleu.

stats