OPERACIÓ POLICIAL
Societat 27/01/2013

CiU manté la confiança en Xavier Crespo i assegura que l'exalcalde de Lloret és víctima d'una campanya de desprestigi

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, recorda que la justícia catalana "ha donat la raó" a l'exalcalde de Lloret i actual diputat i ha imputat "per difamació els que intenten desprestigiar-lo"

Ara
1 min

Barcelona"Mantenim la confiança en Xavier Crespo", ha assegurat el portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, en una entrevista a Catalunya Informació. Segons Turull, l'exalcalde de Lloret i actual diputat de CiU al Parlament està sent víctima d'una campanya de difamació i un "intent de desprestigi". Diverses informacions vinculen Crespo amb la trama russa de blanqueig de diners que divendres va ser desarticulada al municipi. Segons publica el diari El Periódico, Crespo hauria cobrat de la màfia russa a canvi de tractes de favor des del consistori.

Jordi Turull ha recordat que Crespo ja s'ha querellat contra les persones que l'acusaven de corrupció "i el jutjat de Blanes, i després el Tribunal de Justícia de Catalunya li va donar la raó". "No només mantenim la confiança en Xavier Crespo, sinó que la justícia així ho ha manifestat i li ha donat la raó", ha indicat Turull

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Segons Turull, totes aquestes acusacions es basen en filtracions. "Ningú l'ha citat, a ell, a declarar", ha recordat el portaveu de CiU al Parlament.

stats