Consulta totes les estrelles Michelin que han rebut els restaurants catalans
La cuina catalana aconsegueix el rècord de 61 distincions
20/11/2013
1 min
BarcelonaAmb tres estrelles Michelin:
- El Celler de Can Roca. Joan Roca (Girona)
- Sant Pau. Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, Maresme)
Amb dues estrelles Michelin:
- Abac. Jordi Cruz (Barcelona)
- Miramar. Paco Pérez (Llançà, Alt Empordà)
- Lasarte. Martín Berasategui. (Barcelona)
- Les Cols. Fina Puigdevall (Olot, Garrotxa)
- Enoteca. Paco Pérez (Barcelona)
- Moments. Raül Balam (Barcelona)
Amb una estrella Michelin:
- 41º (Barcelona)
- Tickets (Barcelona)
- Malena (Gimenells, Segrià)
- L’Ó (Sant Fruitós de Bages)
- Les Moles (Ulldecona, Montsià)
- Casamar. (Llafranc, Baix Empordà)
- Alkimia. (Barcelona)
- Caelis, Hotel Palace. (Barcelona)
- Cinc Sentits. (Barcelona)
- Comerç 24. (Barcelona)
- Dos Cielos, Hotel Me. (Barcelona)
- Gaig. (Barcelona)
- Hisop. (Barcelona)
- Hofmann. (Barcelona)
- Manairò. (Barcelona)
- Fonda Sala. (Olost, Osona)
- Moo, Hotel Omm. (Barcelona)
- Neichel. (Barcelona)
- Saüc. (Barcelona)
- Via Veneto. (Barcelona)
- Els Casals. (Sagàs, Berguedà)
- L’Angle (Barcelona)
- Capritx. (Terrassa, Vallès Occidental)
- Estany Clar. (Cercs, Berguedà)
- Can Jubany. (Calldetenes, Osona)
- La Cuina de San Simon. (Tossa de Mar, la Selva)
- Ca L’Enric. (La Vall de Vianya, Garrotxa)
- Ca L’Arpa. (Banyoles, el Pla de l'Estany)
- L’Aliança d’Anglès. (Anglès, la Selva)
- Mas Pau. (Figueres, Alt Empordà)
- Bo.Tic. (Corçà, Baix Empordà)
- Massana. (Girona)
- La Fonda Xesc. (Gombrèn, Ripollès)
- Els Tinars. (Llagostera, Gironès)
- Torreo de L’India. (Xerta, Baix Ebre)
- Rincón de Diego. (Cambrils, Baix Camp)
- Can Bosch. (Cambrils, Baix Camp)
- Fogony. (Sort, Pallars Sobirà)
- La Llar. (Castelló d'Empúries, Alt Empordà).
- Les Magnòlies. (Arbúcies, la Selva)
- Dos Palillos. (Barcelona)
- Koy Shunka. (Barcelona)
- Lluerna. (Santa Coloma de Gramenet, Barcelonès)
- Nectari. (Barcelona)
- Els Brancs. (Roses, Platja de Canyelles Petites, Alt Empordà)