Mèdia 15/04/2021

Amazon Studios anuncia un acord de producció audiovisual amb Serena Williams

La tenista debutarà amb una docusèrie sobre la seva vida professional i personal

2 min
La tenista és també una figura rellevant en el món dels negocis i la moda

BarcelonaAmazon Studios ha anunciat avui que ha signat un acord exclusiu amb la campiona de tenis Serena Williams, guanyadora de 23 Grand Slams al llarg de la seva carrera. Williams, segons ha comunicat Amazon, treballarà amb la productora per crear projectes televisius de ficció i no-ficció que s'estrenaran en exclusiva a Amazon Prime Video, començant amb una docusèrie encara sense títol oficial que aprofundirà en la seva vida professional i personal. "Estic molt entusiasmada de treballar amb Amazon Studios, que està desenvolupant alguns dels continguts més inspiradors i importants per a l'audiència global. Tinc moltes històries que vull explicar i estic desitjant compartir-les amb el món", ha comentat l'esportista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Serena ha transformat el tenis i s'ha convertit en una de les atletes, empresàries i dones més inspiradores de la seva generació. És admirada no només per la seva inigualable destresa a la pista, sinó també per la seva dedicació en la lluita pels drets", ha declarat Jennifer Salke, cap d'Amazon Studios. "Estem increïblement emocionats de compartir el seu trajecte en aquesta nova sèrie i de treballar-hi per crear nous continguts originals per als clients de Prime Video a tot el món". Williams, la millor jugadora de l'era Open del tenis, a més de la jugadora més premiada de tots els temps de la WTA, ha conquistat obstacles insuperables –la seva vida va estar en perill durant el part de la seva filla– per guanyar títols en els quatre tornejos de Grand Slam, 73 campionats individuals i 23 de dobles, i medalles d'or als Jocs Olímpics del 2000 (dobles), el 2008 (dobles) i el 2012 (individuals i dobles).

Fora de la pista, s'ha convertit en una figura reconeguda en l'àmbit dels negocis, l'entreteniment i la moda, i ha afegit a la seva marca personal la línia de roba S by Serena i Serena Ventures. La petita de les germanes Williams també està profundament compromesa amb causes filantròpiques i dona suport a organitzacions com el Yetunde Price Resource Center, obert el 2018 a Compton (Califòrnia) en honor de la seva germana gran, Yetunde, amb l'objectiu de garantir que els afectats per actes de violència puguin tornar a la vida normal després dels atacs.

stats