Successos
Mèdia 21/03/2013

Detenen el periodista Juan Ramón Lucas per conduir sense punts del carnet

Segons 'El Mundo', ha assegurat que no sabia que havia esgotat els punts

Ara
1 min
Juan Ramón Lucas

BarcelonaEl periodista Juan Ramón Lucas ha estat detingut aquest dijous al migdia a València per conduir un cotxe, tot i que no li quedaven punts del carnet de conduir. Segons informa 'El Mundo', Lucas ha estat aturat en un control rutinari de la policia local de la capital valenciana, i quan li han demanat els papers del vehicle ha explicat que els hi havien robat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Quan els agents han comprovat les seves dades, però, han descobert que ja fa alguns mesos que s'havia quedat sense punts en el carnet. Per això, segons el mateix mitjà, han immobilitzat el vehicle i han traslladat el periodista fins a les dependències de la policia local, on s'ha formalitzat la seva imputació per un delicte contra la seguretat del trànsit. Seguidament, Lucas –que fins la temporada passada presentava 'En días como hoy' a RNE i que actualment prepara el seu retorn a la televisió– ha sortit en llibertat.

Segons el codi penal, conduir sense punts al carnet pot comportar una pena d'entre tres i sis mesos de presó, o una multa de d'entre 12 i 24 mesos, o bé la realització de treballs en benefici de la comunitat durant entre 31 i 90 dies.

stats