El millor croissant de l'Estat és el de la pastissera Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera

Lluís i Gerard Costa, de la pastisseria Vallflorida amb Elies Miró, president del Gremi de Pastisseria de Barcelona
Ara
07/10/2015
1 min

BarcelonaEls amants dels bons croissants tenen un nou punt de peregrinació: la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera. El seu croissant de mantega ha rebut el guardó de Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya 2015, que atorga cada any l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

Al capdavant d'aquesta pastisseria hi ha Lluís Costa (1987), que és de la segona generació d'una família de pastissers i que s'ha aconseguit imposar als altres 44 participants. El jurat, format per professionals del món de la pastisseria, ha valorat diferents aspectes dels croissants que s'han presentat: el gust, l'alveolat, el fullat, el color, el format i l'acabat. Entre els membres del jurat hi havia el guanyador del concurs l’any 2014, el pastisser Oriol Balaguer.

La pastisseria Vallflorida és un negoci familiar dedicat a la pastisseria artesanal i la xocolata. Va obrir el primer establiment el 1983 a Sant Esteve de Palautordera i l'any 1988 el segon a Santa Maria de Palautordera.

stats