MOTOGP
Esports 02/06/2013

Pedrosa: "Sabem que el Marc ens ha copiat la configuració de la moto"

El pilot de Castellar del Vallès diu a Catalunya Ràdio que l'equip HRC li ha donata Márquez la informació de la moto que ell va aconseguir per millorar la tracció

Ara
1 min

BarcelonaDani Pedrosa ha parlat a Catalunya Ràdio de la cursa del seu company a l'equip HRC, Marc Márquez. El de Cervera ha caigut, però abans havia aconseguit superar Pedrosa i situar-se segon, just darrere del guanyador, Jorge Lorenzo.

"Sorprenent la cursa del Marc, després de caure divendres tan fort, però sabem que ens ha copiat la configuració de la moto. Li han donat tota la informació que vam fer per millorar la tracció. Així és més fàcil", ha dit Pedrosa als micròfons de la ràdio catalana.

Pedrosa, tot just acabar la cursa, al parc tancat, ha dit durant l'entrevista amb Telecinco (la cadena de televisió que té els drets del Mundial): "He hagut d'aguantar el Marc al darrere, sempre em segueix". De fet, el de Castellar del Vallès ja s'ha queixat en alguna ocasió que Márquez, que debuta aquesta temporada, li segueix la roda, beneficiant-se.

stats