BARÇA
Esports Barça 28/03/2013

Xavi també torna lesionat de la selecció espanyola i és dubte per jugar contra el PSG

El Barça ha confirmat que el jugador té una sobrecàrrega al bíceps femoral cama dreta i que la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers partits

Ara
1 min
Xavi Hernández, durant el partit que la selecció espanyola va jugar contra França / SCOTT HEAVEY / GETTY IMAGES

BarcelonaXavi Hernández també ha tornat lesionat després d'haver jugat amb la selecció espanyola. El migcampista de Terrassa no podrà ser al partit d'aquest dissabte contra el Celta per una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama dreta.

Els metges del Barça han informat que l'evolució del jugador de Terrassa marcarà la disponibilitat per als propers partits. És per això que, en principi, Xavi es perdrà el partit d'aquest dissabte contra el Celta i és dubte per al partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el PSG que l'equip blaugrana jugarà a París aquest dimarts.

A més de Xavi, també han tornat lesionats de la convocatòria amb la selecció espanyola Jordi Alba i Pedro. Tots tres no podran jugar contra el Celta aquest dissabte, però excepte Pedro –que està sancionat–, els altres dos podrien estar a punt per jugar dimarts contra el PSG.

stats