Televisió
Mèdia 01/12/2010

TV3 lidera el mes de novembre amb un 17,1% de quota de pantalla

La televisió catalana avantatja en 5 punts la seva principal perseguidora, Telecinco

Albert Castellví
1 min

BarcelonaTV3 continua sent la televisió més seguida per la població catalana, i amplia cada cop més la distància amb la resta de cadenes. El share mitjà del primer canal de Televisió de Catalunya durant el mes de novembre és del 17,1%, gairebé 2 punts més que a l'octubre, quan va aconseguir un 15,2% de quota de pantalla. Això permet a TV3 allunyar-se encara més de la segona classifcada del rànquing, Telecinco, que perd vuit dècimes fins a situar-se al 12,0% de share. La distància entre totes dues cadenes ha passat, en un mes, dels 2,4 als 5,1 punts de quota.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons dades de Kantar Media, el tercer lloc de la llista de canals més vistos al novembre és per a La1 de TVE, que baixa lleugerament fins al 10,9%, mentre que Antena 3 es manté quarta, amb el 9,6% de quota. Cuatro i La Sexta empaten amb el 6,1% del share, gràcies a una davallada de la cadena de Sogecable i un petit agument de la de Mediapro.

Pel que fa a la resta de cadenes, la privada catalana 8TV ha obtingut un 3,1% de quota, mentre que La2 i el 33 es queden amb l'1,9%. Els altres canals de Televisió de Catalunya, Súper3 i 3/24, aconsegueixen un 1,4% i un 1,1% respectivament.

stats